Равносметка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Равносметка!

Мнениеот Keyser Soze » 12 май 2011 00:14

Понеже не бях сигурен къде да си напиша мнението по няколко въпроса, реших да драсна една темичка - равносметка на сезона. Всеки да каже с какво ще запомни сезона, не е задължително да го правите по моя начин. Та... here it is:

Най-добър мач за сезона:
За съжаление (или не) Уигън - Челси 0-6. Тия Уигън винаги са ме дразнели, особено там на селския им стадион как се надъхват срещу Челси. Радвам се, че си получиха заслуженото. Най-силно изигран мач през този сезон, поне в първенството. Казвам за съжаление, защото бе едва втория кръг - а мачкането беше вледствие на формата от края на миналия сезон.

Най-слаб мач за сезона:
Не бяха малко, като още е пресен споменът от Олд Трафорд преди седмица! Най-зле бяхме обаче срещу Съндърланд. Тва 0-3 направо не знам откъде дойде, по-жалък Челси на Стамфорд бридж не съм гледал от много години!

Най-вълнуващ мач, който Челси спечели:
Челси - Ман Юнайтед 2-1. В крайна сметка тази победа се оказа пирова, но аз лично се радвах като малко дете след дузпата на Франки!

Най-вълнуващ мач, който Челси не успя да спечели:
Ако говорим за огромно разочарование, още се двоумя - Тотнъм - Челси 1-1 или Челси - Вила 3-3. И в двата случая ми приседна. Откъдето и да ги погледнем - глупаво пропиляни точки в борбата за титлата. И все пак може би, това с Вила беше по-гадно, защото да обърнеш от 1-2 до 3-2 в края и да допуснеш изравняване, си е :cry:

Разочарование на сезона: Тук вече можем да говорим за отделни играчи (няма да споменавам имена нарочно), за отпаденето от ШЛ, за ФА къп, въобще много неща. Понеже бях голям оптимист за мачовете с Юнайтед в Шампионската лига, вероятно там беше най-гадно. Идиотски гол на Стамфорд Бридж, после лутане, идиотски пропуски и накрая спестената дузпа... Явно т'ва не е нашия турнир.

Връх на сезона:
Победата над Тотнъм с 2-1 (примесена със загубата на Юнайтед от Арсенал с 0-1). Накара ни малко да помечтаем за чудото, което до началото на април беше абсолютно невъзможно. По едно време разликата беше 15 точки, говореше се, че Челси няма да се класира в ШЛ, пък то кво стана - бяхме наблизо до титлата, само на победа, дето се вика. Та драма беше с Тотнъм, макар и със спорни голове - издрънчахме ги и помечтахме за седмица, което беше fun!

Играч на сезона:
Трудно ми беше да кажа най-добър, но примерно моят топ 3 е следният: 1.Бранислав Иванович, 2.Петер Чех, 3.Флоран Малуда. Като цяло мисля, че ако Лампард не беше отсъствал 3 месеца, съвсем спокойно щеше да е в топ 3. Супер сезон на Чех, Малуда ни измъкна в много срещи (въпреки че миналият сезон му бе по-силен), но Иванович май най-ми направи впечатление. Браво, Бране :)

Гол на сезона:
Определено на Давид Луиз срещу Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Равносметка!

Мнениеот vladitol » 12 май 2011 00:24

Добър Анализ,но Челси ме разочароваха Юнайтед е толкова слаб тази година и да не можем да станем Шампиони с тези футболисти жалко наистина :|

Имаш ли обяснение за слабата форма на Лампард тази година ?
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 май 2011 00:24

Много хубава тема ! Успехи догодина , но докато срещнете Юнайтед ;) Искам пак финал за ШЛ срещу вас .

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 12 май 2011 00:31

DmG написа:Много хубава тема ! Успехи догодина , но докато срещнете Юнайтед ;) Искам пак финал за ШЛ срещу вас .

[offtopic]Хубав Аватар[/offtopic]
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 12 май 2011 00:39

Определено добър анализ. Само не съм съгласен с гола, ако имаш предвид най-красив, а не най-важен. Най-голямото разочарование за мен тази година бе Лампард - просто след контузията не е същия. Пак бележи, но това не оправя играта. Бих добавил и Торес, Есиен и Ашли Коул към разочарованията.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 12 май 2011 01:45

Фернандов :oops:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 май 2011 02:45

Keyser Soze написа:Понеже не бях сигурен къде да си напиша мнението по няколко въпроса, реших да драсна една темичка - равносметка на сезона. Всеки да каже с какво ще запомни сезона, не е задължително да го правите по моя начин. Та... here it is:

Най-добър мач за сезона:
За съжаление (или не) Уигън - Челси 0-6. Тия Уигън винаги са ме дразнели, особено там на селския им стадион как се надъхват срещу Челси. Радвам се, че си получиха заслуженото. Най-силно изигран мач през този сезон, поне в първенството. Казвам за съжаление, защото бе едва втория кръг - а мачкането беше вледствие на формата от края на миналия сезон.

Най-слаб мач за сезона:
Не бяха малко, като още е пресен споменът от Олд Трафорд преди седмица! Най-зле бяхме обаче срещу Съндърланд. Тва 0-3 направо не знам откъде дойде, по-жалък Челси на Стамфорд бридж не съм гледал от много години!

Най-вълнуващ мач, който Челси спечели:
Челси - Ман Юнайтед 2-1. В крайна сметка тази победа се оказа пирова, но аз лично се радвах като малко дете след дузпата на Франки!

Най-вълнуващ мач, който Челси не успя да спечели:
Ако говорим за огромно разочарование, още се двоумя - Тотнъм - Челси 1-1 или Челси - Вила 3-3. И в двата случая ми приседна. Откъдето и да ги погледнем - глупаво пропиляни точки в борбата за титлата. И все пак може би, това с Вила беше по-гадно, защото да обърнеш от 1-2 до 3-2 в края и да допуснеш изравняване, си е :cry:

Разочарование на сезона: Тук вече можем да говорим за отделни играчи (няма да споменавам имена нарочно), за отпаденето от ШЛ, за ФА къп, въобще много неща. Понеже бях голям оптимист за мачовете с Юнайтед в Шампионската лига, вероятно там беше най-гадно. Идиотски гол на Стамфорд Бридж, после лутане, идиотски пропуски и накрая спестената дузпа... Явно т'ва не е нашия турнир.

Връх на сезона:
Победата над Тотнъм с 2-1 (примесена със загубата на Юнайтед от Арсенал с 0-1). Накара ни малко да помечтаем за чудото, което до началото на април беше абсолютно невъзможно. По едно време разликата беше 15 точки, говореше се, че Челси няма да се класира в ШЛ, пък то кво стана - бяхме наблизо до титлата, само на победа, дето се вика. Та драма беше с Тотнъм, макар и със спорни голове - издрънчахме ги и помечтахме за седмица, което беше fun!

Играч на сезона:
Трудно ми беше да кажа най-добър, но примерно моят топ 3 е следният: 1.Бранислав Иванович, 2.Петер Чех, 3.Флоран Малуда. Като цяло мисля, че ако Лампард не беше отсъствал 3 месеца, съвсем спокойно щеше да е в топ 3. Супер сезон на Чех, Малуда ни измъкна в много срещи (въпреки че миналият сезон му бе по-силен), но Иванович май най-ми направи впечатление. Браво, Бране :)

Гол на сезона:
Определено на Давид Луиз срещу Манчестър Юнайтед.

Най-добрият мач:2-0 срещу Арсенал-Бяхте невероятни в този двубой!

Най-слаб мач:Загубата от Арсенал-1-3....(Ти казваш Съндерланд ,но в този мач имахте положения но сякаш повече до късмет си беше),докато срещу Арсенал на Емиратс бяхте с една дума трагични тотално ви разнебитиха!

Най-вълнуващ мач спечелен:Гостуването на Съндерланд 2-4.Голямо шоу много драма и заслужена победа за Челси!

Най-вълнуващ мач неспечелен:Наистина 3-3 с Астън Вила бие всякакви рекорди!!

Гол на сезона:Голът с петичка на Дрогба срещу Арсенал на Стамфорд Бридж!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 12 май 2011 07:14

Съгласен се с мнението на автора
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 май 2011 07:37

8-)

Слаб сезон, на един от най-силните отбори в Европа през последното десетилетие.
Разполагаме със супер качествени играчи, но явно Карло Анчелоти се изчерпа и не може да даде повече на тима. Нужни са промени. Не кардинални, но все пак промени.
Разбира се, не бива феновете на Челси да се отчайват, защото английското първенство и най-комерсиалния турнир в Европа ШЛ са режисирани и явно тази година ни бе отредена поддържаща роля ... 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 май 2011 07:40

Равносметката за мен е един среден сезон откъм успехи.факт е ,че ще вземат медал в първенството рно и е факт ,че директният мач за титлата бе загубен.

Върни се в “Челси”