ШЛ | Бенфика Лисабон - Челси 0:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: Бенфика Лисабон - Челси
kingofpop, бас държа, че не знаеш как се казва треньорът на Бенфика, ама бил "страшен". Аман от дечурлига.
Keyser Soze написа:kingofpop, бас държа, че не знаеш как се казва треньорът на Бенфика, ама бил "страшен". Аман от дечурлига.
Ти остави треньора ами ни бърка със градските -"Спортинг" те са "лъвове" драги ние сме "орли" иначе за треньора има право готов е да се сбие както с наш играч така и противников състезател много е луд - Жезус

Benfica Lisboa
- Santiago Munezz
- Контакти:
kingofpop написа:Предимството на Бенфика е в треньора....онзи е страшен, докато Ди Матео въпреки че почна отлично не е нищо особено....почти съм сигурен, че Лъвовете ще ви отупат в Португалия, но на реванша не знам
Бенфика от кога са "лъвове"

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Пак се прави това превъзнасяне!Няма лошо,все пак и "доброжелателите" трябва да напишат нещо!
Още малко и ще искарате Бенфика по-класен отбор от Челси,което е абсурдно.Вкараме ли гол като гости,почти сигурно ще продължим.Бенфика могат да ни предложат отпор само на техния стадион и евентуално там да се стигне до някой Х,но на Стамфорд Бридж нямат никакъв шанс.Но да се говори за някаква изненада на този етап,при тази форма на Челси е повече от абсурдно! 

Айде вече да мислим за Бенфика след неприятния мач с Тотнъм!
Ди Матео говори, че ще мери енергиините нива на футболистите, за да избере подходящ състав!
Не следя португалското п-во и не знам с каква схема играят Бенфика!?
Ние най-вероятно пак ще сме си с 4-2-3-1
Иска ми се още в Португалия да си подпечатаме 1/2 финала!
Някакви предпочитания за състав?
Кои ви се струват пълни с енергия?
Ди Матео говори, че ще мери енергиините нива на футболистите, за да избере подходящ състав!

-
- Контакти:
Angel CFC написа:Айде вече да мислим за Бенфика след неприятния мач с Тотнъм!
Ди Матео говори, че ще мери енергиините нива на футболистите, за да избере подходящ състав!![]()
![]()
Няма начин да изиграеш 4 мача за 10 дни и да си свеж!Просто е невъзможно чисто физически.А всеки от тези мачове беше изключително важен!И аз искам още в Португалия да си осигурим класирането!За мен състава трябва да е: Чех - Иванович(ако е готов) - Луиз - Тери - Коул - Есиен - Микел - Стъридж - Мейрелеш - Мата - Торес!!Лампард в мача с Тотнъм се видя,че е изключително уморен,а Торес просто заслужава своя шанс!Ди Матео е казал още,че ще смени повечето футболисти за мача срещу Бенфика!Аз вярвам в него и съм сигурен,че ще избере най-правилния състав!
Надявам се, че Микел, Калу, Малуда и Иванович ще имат възможност да са титуляри с/у Бенфика 

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
ChelseaTheBest написа:Angel CFC написа:Айде вече да мислим за Бенфика след неприятния мач с Тотнъм!
Ди Матео говори, че ще мери енергиините нива на футболистите, за да избере подходящ състав!![]()
![]()
Няма начин да изиграеш 4 мача за 10 дни и да си свеж!Просто е невъзможно чисто физически.А всеки от тези мачове беше изключително важен!И аз искам още в Португалия да си осигурим класирането!За мен състава трябва да е: Чех - Иванович(ако е готов) - Луиз - Тери - Коул - Есиен - Микел - Стъридж - Мейрелеш - Мата - Торес!!Лампард в мача с Тотнъм се видя,че е изключително уморен,а Торес просто заслужава своя шанс!Ди Матео е казал още,че ще смени повечето футболисти за мача срещу Бенфика!Аз вярвам в него и съм сигурен,че ще избере най-правилния състав!
Не мисля, че Микел и Есиен ще бъдат заедно на терена!
Интересно ми е дали Рамиреш и Луиз, ще бъдат титуляри?
Предполагам са добре разпознаваеми като игра, както за треньорите , така и за играчите на Бенфика!
Май няма смисъл вече да се надяваме, да видим Дрогба и Торес заедно цял мач!
Колкото до енергиините нива, Мата ще е с най-ниски показатели!

-
- Контакти:
Angel CFC написа:ChelseaTheBest написа:Angel CFC написа:Айде вече да мислим за Бенфика след неприятния мач с Тотнъм!
![]()
Не мисля, че Микел и Есиен ще бъдат заедно на терена!
Интересно ми е дали Рамиреш и Луиз, ще бъдат титуляри?
Предполагам са добре разпознаваеми като игра, както за треньорите , така и за играчите на Бенфика!
Май няма смисъл вече да се надяваме, да видим Дрогба и Торес заедно цял мач!
Колкото до енергиините нива, Мата ще е с най-ниски показатели!
И аз се чудя за Луиз и Рамирес!?За мен Кейхил показва страхотни игри последните 3 мача!Невероятен е,но си мисля,че Ди Матео ще заложи на Луиз заради по-големия му опит в ШЛ,а и все пак гостуваме!Ако трябва да избирам между Микел и Есиен,бих избрал Микел,защото последно време се представя по-добре.Ако не друго,то Микел не изглежда толкова бавен като Есиен.Малуда според мен също трябва да получи своя шанс.Торес,обаче,трябва да е най-твърдия титуляр според мен.Много работи за отбора,много се връща,разиграва,помага,всичко,което Дрогба НЕ прави.Да Дидие е по-полезен в защита,но в нападение въобще не помага в разиграването,което може да се окаже решаващо!Мейрелеш също за мен трябва да е титуляр!Стилът на Бенфика е такъв,че те не биха се затворили отзад,винаги атакуват много и играят скоростно.Затова мисля,че Лампард не е необходим в този мач,защото не ни трябва човек,който да "успокоява" играта,и да разиграва в нашата половина.Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него!Важното е да бием,пък няма значение кой ще играе..
Това което виждам в Goal.com е, че Бенфика набляга на атаката с двама нападател, три разиграващи халфа и само един опорен!
Действително атакуваща формация!
Май се точат да вкарат някой гол повече, мислейки, че това ще им помогне за по-лесно класиране!
В този случай ще бъде логично, РДМ да позлва по-бързите играчи в отбора, за да контраатакуваме по-успешно!
Гол или два в Португалия, почти сигурно ще ни класира на 1/2 финалите
Действително атакуваща формация!
Май се точат да вкарат някой гол повече, мислейки, че това ще им помогне за по-лесно класиране!
В този случай ще бъде логично, РДМ да позлва по-бързите играчи в отбора, за да контраатакуваме по-успешно!
Гол или два в Португалия, почти сигурно ще ни класира на 1/2 финалите